Tom De Bruyne

Handtherapeut|Schoudertherapeut|Manueel therapeut

Tom studeerde kinesitherapie aan de KUL met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie. Hij specialiseerde zich in de manuele therapie aan de UGent en handrevalidatie in Hilversum (NL). Hij is academisch consulent aan de KU Leuven.

Expertise: Tom is onze hand- en schouderspecialist. Hij neemt de revalidatie op zich na een handletsel of bij schouderklachten. Hij is tevens zeer bedreven in het analyseren van locomotorische problemen en het opstellen van een aangepast revalidatieschema voor het bovenste lidmaat en de nek. Dit met de focus op een snel herstel. 

Ervaring: Tom werkt sinds 2015 bij LMent. Hiernaast werkt Tom ook deeltijds aan de KU Leuven als praktijklesgever binnen de 2e master kine waar hij de praktijklessen over hand, pols, elleboog en schouder verzorgt. Tevens is hij gecertificeerd handtherapeut (www.belgianhandtherapists.be) en lid van Schoudernetwerk Vlaanderen waar hij lid is van het comité educatie.

Persoon: Tom is een gepassioneerd therapeut, gepassioneerd scheidsrechter in het blindenvoetbal en sportfanaat. Hij gaat geen sportief avontuur op de fiets of al lopend uit de weg! Kortom: sportief en gedreven!

Tom is beschikbaar alle weekdagen in LMent - Fysio:  Pakenstraat 17.

Maak hier je afspraak online.

Mail: tom@LMent.beBeroepsverzekering: AMMA Assurances -  Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel

Beroepsvereniging: AXXON - www.axxon.be

Riziv: 5-52248-70-527

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x