Op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

In onze praktijk voor Osteopathie & Kinesitherapie gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht. Deze ligt immers niet altijd op de plaats van waar je de klacht voelt!  Vanuit een correcte diagnose, een adequate manuele behandeling en gericht advies doen we niet aan symptoombestrijding maar pakken we je probleem fundamenteel aan en helpen je dit ook in de toekomst te vermijden. Zo kunnen we je helpen de negatieve impact op je actieve (sport) leven terug te dringen!

LMent - [eləˈmɛnt]: we geloven sterk in een zuivere, elementaire therapie. Zo zien wij ook onze aanpak: evidence based, puur manueel, met focus op die elementen die je klachten veroorzaakten. Heeft U rug- of nekklachten? Een aanslepende sportblessure? Of wil je deze vermijden? Vanuit onze verschillende therapieën en vanuit een centraal dossier bieden wij U de meest specialistische zorg aan.Voor wie?

directions_bike

(sport) Blessure?

Heb je een (sport) blessure? Een verzwikte enkel, een tenniselleboog, of een handtrauma? Onze Therapeuten helpen je graag verder!

flash_on

Rug- of nekpijn?

Heb je rug- of nekpijn? Osteopathie, fasciatherapie of manuele therapie kunnen hier complementair aangewend worden.

trending_up

Performance

Wens je je prestaties te optimaliseren? Blessures vermijden? Onze sportosteopaat screent, behandelt en geeft advies.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

13 mei 2024

Frigyes na 2 jaar Liverpool terug naar België!

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x