Bert Mensaert

Osteopaat

Vanuit zijn interesse voor de sportende en bewegende mens, startte Bert in 2004 zijn opleiding tot master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KUL. Meteen na het behalen van zijn diploma, startte hij zijn opleiding osteopathie aan het FICO. Bert rondde deze opleiding met succes af en dient nu enkel nog zijn eindwerk af te werken om de titel D.O. te mogen dragen.

Expertise: Algemene osteopathie: rug- en nekklachten, functionele viscerale klachten en sportblessures.. Meer specifiek bekwaamde hij zich in de aanpak van chronische en acute rug- en nekletsels, tinitus, migraine en spanningshoofdpijn.

Ervaring: De afgelopen jaren deed Bert veel ervaring op in verschillende praktijken. Hij werkt sinds 2017 in de Manuele praktijk als osteopaat en ondersteunt collega Frigyes in de begeleiding van sportteams als VHL, OHL en TREK.

Persoon: Naast het werken en de studies, gaat het grootste deel van zijn vrije tijd naar de atletiek en meerbepaald het afstandslopen. Zijn uithouding en doorzettingsvermogen komen uiteraard van pas om zijn patiƫnten verder op weg te helpen.

Maak hier je afspraak online.

Mail: bert@LMent.beBeroepsverzekering: MS Amlin Insurans SE - Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel

Beroepsvereniging: BVBO - www.osteopathie.be

Riziv: 5-37950-12-527 

LMent: Osteo & Fysio

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x