Feedback

Beste,

We horen graag wat je vond van je behandeling. Zo kunnen we leren wat we kunnen verbeteren aan onze organisatie of behandeling. Positieve commentaren zijn ook altijd leuk om te lezen en publiceren we hier onder (na toestemming).

Alvast bedankt voor je


Team Lmentstar
star
star
star
star

"Als klimmer had ik op 14-jarige leeftijd reeds rugklachten en kwam ik voor de eerste keer bij Frigyes op de behandeltafel terecht. Ik vertrouwde hem mijn lichaam onmiddellijk toe. Dit vertrouwen is niet enkel te danken aan zijn kennis en effectieve behandelingen maar ook aan zijn oprechte interesse in mijn welzijn. Nog steeds breng ik bezoekjes aan Frigyes vóór en na mijn klim-expedities. Een consultatie is steeds een rustgevend weerzien en een geschikt moment om met hem als vertrouwenspersoon in te gaan op mijn gezondheid en connectie tussen lichaam en geest. Frigyes is zelf ook een gepassioneerd klimmer en is dus een specialist in de meest voorkomende klim-blessures. Bovendien is Frigyes ontzettend leergierig en vergaart hij steeds nieuwe kennis over beweging en gezondheid. Hij is mee met de laatste sport gerelateerde ontwikkelingen wat maakt dat ik voor een brede waaier aan vragen steeds bij hem terecht kan. Simpelweg een topkerel! "

Siebe Vanhee - Pro big wall Climber

star
star
star
star
star

Ik kwam enkele jaren geleden bij Frigyes terecht na een valpartij in een van mijn wedstrijden. Zijn manier van werken beviel me meteen en we hadden een goede babbel tijdens mijn eerste behandeling. Ik bleef dan ook teruggaan bij hem, niet alleen wanneer ik specifieke klachten had, maar ook preventief lig ik ondertussen vaak op de behandeltafel. Doorheen de behandelingen en het vele contact dat we hadden, merkte ik ook de passie waarmee Frigyes als osteopaat in de sportwereld aan het werk was. Al snel maakte hij deel uit van mijn vertrouwensteam en ondertussen werkt hij ook bij mij in de wielerploeg, Trek-Segafredo, waar hij ook door de andere renners geapprecieerd wordt voor zijn kennis, behandelingen en inzet! Voor mij is hij een belangrijke schakel, waar ik van weet dat ik altijd op hem kan rekenen en telkens, zoals ikzelf op sportief vlak, blijft investeren in zijn ontwikkeling als therapeut!

Jasper Stuyven - Pro Cyclist

star
star
star
star
star

Toen ik door sportarts Jan Vanderroost werd doorverwezen naar Frigyes stond ik toch wat sceptisch ten opzichte van osteopathische behandelingen in het algemeen. Met een zekere voorzichtigheid en een kritisch oog ging ik dus een eerste keer op behandeling. Al snel werd duidelijk dat een osteopaat zoals Frigyes de 'missing link' was in mijn sportief team van begeleiders. Door nu op regelmatige basis op consultatie te gaan kent Frigyes mijn lichaam door en door. Met zijn feeling voor topsport weet hij mij in de beste omstandigheden aan de start te krijgen van mijn volgende wedstrijd. Maar wat ik bovenal aan Frigyes apprecieer is zijn open vizier om nieuwe kennis op te doen en dit in alle openheid, en mits overleg, te integreren in de behandelingen.

Frans Claes - Pro Cyclist

star
star
star
star
star

Ik ben dankbaar voor de regelmatige behandeling door een betrouwbare osteopaat. Bedankt Frigyes voor je manier van werken en je oprecht verlangen om mensen met je kennis te helpen!

Anak Verhoeven - Pro Lead Climber

format_quote

Na twee behandelingen is de pijn volledig verdwenen. De osteopathie was de juiste keuze in het behandelingsplan. Ik kan mijn marathon aanvatten zonder problemen!

Dirk Peeters

format_quote

"Ik ben in behandeling bij Fabienne. Ze is zeer bekwaam en professioneel. Ik word werkelijk geholpen met veel geduld, engagement en toewijding. Proficiat!"

Daniël Willems

format_quote

Na een lange zoektocht kwam ik terecht bij Osteopaat Bert Mensaert. Hij bekeek de mijn chronische rugklacht van een heel nieuw standpunt. Door zijn scherpe diagnose en zachte maar kordate aanpak ben ik nu eindelijk klachten vrij! Hartelijk dank Bert!

Johan De Vos

format_quote
star
star
star
star
star

Would 100% recommend! Ik woon zelf niet in België maar was over de feestdagen hier en had wat urgente hulp nodig met een loop blessure. Kon super gemakkelijk online een afspraak maken binnen de 48u. Kreeg een excellente consultatie met Jelle Ceuleers die mega professioneel was en echt de tijd nam voor de diagnose zonder te rushen wat me echt op m’n gemak stelde. 2 dagen later ook een last minute loop analyse kunnen doen (die er nog werd tussen gepland omdat ik terug naar het buitenland moest vertrekken) en nu helemaal set up met oefeningen om de blessure aan te pakken. Top! Thanks team!

Nicole Van Bael

"Frigyes is an outstanding ostheopath. He knows his work on the top of his fingers and recognises the problems that really matters. He will look for the cause of the problem and react to that and then tackles as well the symptoms that came out of that problem."

Thierry Renaer - Hockey player olympic team2008

format_quote

"De behandeling door Jelle is uitstekend, de pijn is bijna verdwenen!"

Rita Grabiëls

format_quote

"Tom luisterde zeer goed naar mijn verhaal, vroeg de juiste vragen en na de eerste sessie voelde ik reeds verschil!"

Saphire Hendrickx

format_quote

"Er werd geluisterd naar ons en we kregen een goede uitleg. Onze baby Nils is een andere (gelukkigere) baby sinds ons bezoek."

Nils Wauwmans

format_quote

"Holistic therapy, that provides a long term solution."

Mark Boyle

format_quote

Groepspraktijk Vanden Auweele is echt een team. Ik ben van mijn pijn af waar ik al enkele jaren mee rond liep. Bedankt mensen!

Maria Evers

format_quote

"Volop vertrouwen in professionele hulp. Juiste doorverwijzing. Open blik met aandacht voor de ganse mens"

Mia Brigou

format_quote

"Resultaat was buiten alle verwachtingen. Na maanden afzien, was de rugpijn , na twee sessies volledig verdwenen. Puik werk !!"

Johan Sellekaerts

format_quote

"Na een lange sukkel periode eindelijk mensen die me het spreekwoordelijke licht aan het einde van de tunnel terug hebben laten zien."

Bavo Swijgers

format_quote

"Ze nemen echt tijd om te luisteren naar klachten. Stellen ook extra vragen. Bekijken het probleem niet uitsluitend plaatselijk, maar zoeken ook naar het grotere geheel/schakel. Super! Topteam!"

Sofie Machiels

format_quote

"Mijn lage rugpijn is weer verholpen,yes!!!!"

Luc Goddé

format_quote

"Olivia is zeer gedreven en heel vriendelijk. Ze legt de oefeningen goed uit en weet te motiveren om ze correct uit te voeren."

Louise Lagae

format_quote

"Zeer goede dienstverlening,. Snelle en vooral efficiënte behandeling. Ik had ook belangrijke vragen ivm rug- en buikspier oefeningen en kreeg goede raad. Zeer goed contact, en ... verlost van mijn rugklachten! Bedankt."

Richard De roey

format_quote

Vriendelijk onthaald, en vakkundig behandeld. Niet blindelings de diagnose van de huisarts gevolgd, maar zelf een correcte inschatting gemaakt. Waarvoor dank."

Pieter Neirinckx

format_quote

"Respectvolle, correcte, to the point behandeling."

Micheline Noël

"Top!"

Ward Vande Capelle - Triatleet

format_quote

"Osteopathie: gevoel "in goede handen" te zijn met als resultaat: daags nadien geen pijn meer!"

Anna Pauwels

format_quote

"No-nonsense jong team met gedegen aanpak."

Christof Vander Ghinste

format_quote

"Ik ben heel tevreden ben er al meerdere malen geweest en steeds heel goed geholpen. Telkens ik er buiten ga is mijn rugpijn echt stukken beter,ik heb nog nergens zo goed geholpen geweest. Gouden handen!"

Bruno Boghe

format_quote

"Ik was echt zeer tevreden, mijn zoontje zijn reflux is veel beter en hij werd heel lief behandeld! We hebben een goede uitleg gekregen en antwoord op al mijn vragen."

Kelly Van Ginhoven

format_quote

"Ik ben weer 20 jaar jonger!!"

Leen Buttiens

format_quote

"Mijn behandeling in de Manuele Praktijk heeft echt effect. Ik voel echt dat mijn rug veel beter is nu. En doordat ik minder last heb van mijn rug heb ik ook het gevoel dat ik veel meer aan kan momenteel."

Annemie Ginckels

format_quote

"Een duidelijke analyse van het probleem met duidelijke richtlijnen voor de toekomst."

Thomas Klaps

format_quote

"Zoals steeds de juiste verzorging en juiste hulp voor het lichamelijk probleem. Pijn is na eerste sessie al afgenomen en er worden nooit onnodige sessies voorgesteld"

Michel Burgelman

format_quote

"Professionele aanpak in de Manuele Praktijk, met oog voor de patient, constante feedback en evaluatie. Stipte afspraken en zeer goede opvolging dankzij de herinneringsmails."

Hubertus Bakkers

"Frigyes is een inspirerende collega, ik ken hem lang voor hij osteopaat werd en ook het profvoetbal indook; Hij zit nooit stil, combineert leergierigheid en oog voor detail, hij wil voor elke speler het verschil maken" april 11, 2011

Frédéric Van Burm, Voetbalosteopaat en IAO-docent sportosteopathie

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x