Olivia Commeyne

Manueel therapeut | Fasciatherapeut

Olivia is Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (KUL) met specialisatie musculoskeletale aandoening en sportrevalidatie. Aan dezelfde universiteit haalde ze het ‘Postgraduaat in de gevorderde musculoskeletale revalidatie: manuele therapie’. Op dit ogenblik volgt ze de opleiding 'Fascia therapie'.

Expertise: Je kan bij Olivia terecht voor alle chronische rug- en nekklachten. Ze behandelt met zachte maar kordate hand vanuit haar expertise in de fasciatherapie. Met haar passie voor de zorg, haar leergierigheid en een grote gedrevenheid zoekt ze telkens naar de meest gepaste behandeling of aanknopingspunten voor elk van haar patiënten.  

Ervaring: Tijdens haar opleiding aan de KUL heeft ze ook ervaring opgedaan in het Sport Medisch Advies Centrum (SMAC - KUL) en Dames Hockey Leuven in 1e Nationale eredivisie. Ze werkt sinds 2015 in de Manuele Praktijk waar ze zich al snel opwierp als de persoon van de 'zachte aanpak'.

Persoon: Geen uitdaging in de zorg is voor haar te groot! Wetenschap en praktijk gaan voor haar hand in hand. Ze is een fervent veldhockey speelster en skiet als de beste de steilste flanken af. Haar motto: Just do it!

Olivia is beschikbaar alle dagen in de pakenstraat 27.

Maak hier je afspraak online.

voor Fasciatherapie afspraak via inschrijvingsformulier

Mail: olivia@LMent.beBeroepsverzekering: AMMA Assurances -  Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel

Beroepsvereniging: AXXON - www.axxon.be

Riziv: 5-52241-77-527

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x