23 oktober 2019

Prachtige prestatie voor Bert op Marathon Eindhoven

PB voor Bert in Eindhoven!

Onder het motto 'walk the talk' stond collega Bert Mensaert op 13 oktober aan de start van zijn 3e marathon in Eindhoven. Deze marathon gold tevens als Belgisch kampioenschap. Met zijn 2u35', zijn 'personal best' en goed voor een 10de plaats op het BK!  Wat een prestatie!  Zijn verslag: 

Na enkele maanden van intense voorbereiding was ik klaar om mijn persoonlijk record een pak scherper te stellen. Na 2 teleurstellende pogingen de afgelopen jaren wilde ik nu eindelijk graag binnen de 2u38' finishen

Na een behouden start werd het tempo wat omhoog getrokken, waardoor ik halfweg passeerde met een kleine voorsprong op het vooropgestelde schema, in 1u18'.

Dit tempo kon ik vrij makkelijk vasthouden in de tweede helft. Ik kwam deze keer geen man met de hamer tegen en kon nog versnellen in de laatste 10km.

Met een tijd van 2u35'39" was mijn missie meer dan geslaagd. Ik kwam als 31ste algemeen en 10e Belg over de streep.
Volgende marathon kan ik de lat zeker nog wat hoger leggen.


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x