1 February 2019

Teambuilding

Een inspirerende en leuke teambuilding dag!

We hadden gisteren onze jaarlijkse teambuilding dag. We gingen klimmen in de Stordeur, maar eerst hadden we veel te bespreken. We sloten ons in de voormiddag en 's middags op voor onze jaarlijkse evaluatie en om te herbronnen. Onder het motto 'sterk alleen, samen sterker' stelden we eerst onze specialisaties en bijscholingen voor aan elkaar. Zo weten we precies wat elkaars sterktes zijn en kunnen we intern doorverwijzen indien een behandeling ergens strop loopt. Nadien hebben we onze visie en missie nog eens herbekeken en samen bijgesteld.

Omdat we sterk geloven in specialisatie binnen de kiné- en osteowereld willen we ons in de toekomst ook nog meer als dusdanig profileren. De tijd dat je in een praktijk voor alle aandoeningen terecht kon, is ons inziens een verouderd concept. We gaan ons specifiek focussen  op sporters en op mensen met rug- en nekklachten, algemene pijnsyndromen of een handoperatie. Met onze specialisaties osteopathie, manuele therapie, fasciatherapie, myofasciale therapie en handrevalidatie hebben we de specialistische know how om deze doelgroep het beste verder te helpen.  We diagnostiseren, behandelen manueel (hands on) en geven advies naar hoe je blessure in de toekomst te vermijden. Voor actieve revalidatie of andere aandoeningen verwijzen we graag door naar andere specialistische praktijken.

Nadien gingen we muurklimmen. Een activiteit waar je letterlijk je grenzen kan verleggen. Door elkaar te zekeren heb je elkaars welzijn ook letterlijk in handen. Dit creëert toch een intense band. s' Avonds kwamen de partners ons dan vervoegen in een lekker Italiaans restaurant. 

Een top dag met dito collega's! Bedankt Tom, Olivia, Bert, Fabs, Jelle en Heleen!

Frigyes

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x