28 March 2019

Collegue Tom in action in Tokio.

Van 19-24 maart vond in Tokio, de World grand prix blind football plaats. Een tornooi met 8 toplanden in het blindenvoetbal. Ik mocht als scheidsrechter er mijn internationaal debuut maken.

Het werd een erg geslaagd debuut waarin ik de kans kreeg om veel bij te leren van de andere, al ervaren, scheidsrechters. Ik floot zelf 4 wedstrijden, waaronder als bekroning voor een uitstekend tornooi de wedstrijd voor de bronzen medaille tussen thuisland Japen en Spanje. 1000 enthousiaste Japanse supporters konden echter niet verhinderen dat Spanje de wedstrijd won.

Wil je graag weten hoe zo een wedstrijd blindenvoetbal eraan toegaat, bekijk dan zeker onderstaande samenvattingen van de wedstrijden die ik floot!

Tom


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x