Frigyes Vanden Auweele

Frigyes Vanden Auweele

Osteopaat, D.O.

Frigyes studeerde na zijn universitaire opleiding kinesitherapie (KUL) osteopathie in Antwerpen (FICO). In Gent (IAO) specialiseerde hij zich in de behandeling en de preventie van sportletsels. Hij  bekwaamde zich ondermeer nog in de kinesiologie, fascia therapie, bikefitting en behaalde het diploma 'Orthomoleculaire Therapeut' volgens KPNI.

Expertise:  Begeleiding van atleten. Osteopatische screening naar 'energy leaks' en/of nutritionele tekorten. Zijn werkdomein: Prestatieverbetering, blessure preventie en behandeling van chronische sportletsels. Zijn aanpak: manuele, osteopathische interventies en interventies naar voeding, suppletie en bio/ trainingsritme.

Ervaring: Hij begeleidt als osteopaat atleten uit diverse disciplines. Zo is hij de vaste begeleider van diverse ateleten: Jasper Stuyven (pro cyclist), Denis Odoi (soccer - Fullham), Anak Verhoeven (pro climbing),  Frans Claes (ultra MTB pro cyclist),  Siebe Vanhee (big wall pro climber), Ben Broeders (polsstokspringer) en Sara Michielsens (ultra MTB).  Frigyes is tevens verbonden aan voetbalploeg OHL, volleybalploeg VHL en wielerploeg TREK-SEGAFREDO

Als oprichter co├Ârdineert hij de werking van de groepspraktijk en ondersteunt via zijn specialistische aanpak zijn team van therapeuten.

Persoon: Frigyes is een recreatief sporter (klimmen, tennis en fietsen) en trotse papa van 2 kinderen.

Frigyes is beschikbaar alle dagen in pakenstraat 27.

Maak hier je afspraak online.

Mail: info@groepspraktijkvda.be

Contact

Pakenstraat 27 3001 Leuven
info@groepspraktijkvda.be
T +32 16 40 08 59


Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x