Frigyes Vanden Auweele

Frigyes Vanden Auweele

Osteopaat, D.O.

Frigyes studeerde na zijn universitaire opleiding kinesitherapie (KUL) osteopathie in Antwerpen (FICO). In Gent (IAO) specialiseerde hij zich in de behandeling en de preventie van sportletsels. Hij  bekwaamde zich ondermeer nog in de kinesiologie, fascia therapie en behaalde het diploma 'Orthomoleculaire Therapeut' volgens KPNI.

Expertise: Begeleiding van atleten. Osteopatische en kinesiologische screening naar 'energy leaks' of nutritionele tekorten. Door middel van osteopathische behandeling en/of interventies naar voeding, suppletie, bio- en trainingsritme wordt dit aangepakt. Naast sportblessures is hij gespecialiseerd in de aanpak van chronische en acute rug- en nekletsels, tinitus, migraine en spanningshoofdpijn.

Ervaring: Hij begeleidt als osteopaat atleten uit diverse disciplines. Zo is hij de vaste begeleider van Jasper Stuyven (wielrennen), Denis Odoi (voetbal), Anak Verhoeven (klimmen) en Frans Claes (ultra MTB). Frigyes is tevens verbonden aan voetbalploeg OHL, volleybalploeg VHL en wielerploeg TREK-SEGAFREDO. 

Als oprichter co├Ârdineert hij de werking van de groepspraktijk en ondersteunt via zijn specialistische aanpak zijn team van therapeuten.

Persoon: Frigyes is een recreatief sporter (klimmen, tennis en fietsen) en trotse papa van 2 kinderen.

Frigyes is beschikbaar alle dagen in pakenstraat 27.

Maak hier je afspraak online.

Mail: info@groepspraktijkvda.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x