Frigyes Vanden Auweele

Frigyes Vanden Auweele

Osteopaat, D.O.

Frigyes studeerde na zijn universitaire opleiding kinesitherapie (KUL) osteopathie in Antwerpen (FICO). In Gent (IAO) specialiseerde hij zich in de behandeling en de preventie van sportletsels. Hij blijft zich jaarlijks bijscholen en bekwaamde zich ondermeer nog in de kinesiologie, fascia therapie, orthomoleculaire therapie en KPNI.

Expertise: Osteopathische behandeling van sportblessures & specifieke begeleiding topsporters (nutritioneel, suppletie, bioritme, trainingsadvies). Naast sportblessures is hij gespecialiseerd in de aanpak van chronische en acute rug- en nekletsels, tinitus, migraine en spanningshoofdpijn.

Ervaring: Hij begeleidt als osteopaat atleten uit diverse disciplines. Zo is hij de vaste begeleider van Jasper Stuyven (wielrennen), Denis Odoi (voetbal), Anak Verhoeven (klimmen) en Frans Claes (ultra MTB). Frigyes is tevens verbonden aan voetbalploeg OHL en wielerploeg TREK-SEGAFREDO. Hij is tevens verantwoordelijke van de cel blessurepreventie bij  VHL (Volley Haasrode Leuven).

Hij is de oprichter en zaakvoerder van de Groepspraktijk (manuele- en sportpraktijk) en bouwde samen met Koen Joosen de Sportpraktijk uit tot wat het nu is.

Hij co├Ârdineert de werking van de groepspraktijk en ondersteunt via zijn specialistische aanpak zijn team van therapeuten.

Persoon: Frigyes is een recreatief sporter (klimmen, tennis en fietsen) en trotse papa van 2 kinderen.

Frigyes is beschikbaar alle dagen in pakenstraat 27. Dinsdag middag en woensdag avond in de sportpraktijk.

Maak hier je afspraak online.

Mail: info@groepspraktijkvda.be

Contact

Pakenstraat 27, 3001 Heverlee
info@groepspraktijkvda.be
T 016 40 08 59
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x