13 mei 2024

Frigyes na 2 jaar Liverpool terug naar België!

Frigyes is terug in België!

Onze osteopaat komt na een avontuur van 2 jaar werken bij LFC Liverpool terug naar België. Als 'Head of Osteopathy' in een internationale omgeving  ben ik een hele ervaring rijker en kijk er naar uit om mijn expertise opnieuw ten dienste te stellen van Lment', legt Frigyes uit.

Hier het relaas van Frigyes:

Het was zeker niet evident om alles hier achter te laten, maar als je gevraagd wordt door een dergelijke club zeg je niet gemakkelijk neen.  De vraag kwam van Jurgen Klopp zelf om een manueel-osteopatishe input te brengen in de medische staf met het oog op blessurepreventie. 

Het was een enorm avontuur met grote challenges maar met nog grotere rewards. Werken met absolute toppers in een zeer veeleisende competitie was een geweldige ervaring. 

Liverpool FC maar ook de stad zelf gaan altijd in mijn hart blijven. De club straalt de energie, de vriendelijkheid, de koppigheid, de eigenzinnigheid maar vooral de gastvrijheid van de scousers in deze Beatles-stad volledig uit.

Hoezeer ik dit ga missen, zo graag kom ik terug naar België, naar Lment. Maar bovenal kom ik graag terug naar mijn familie en vrienden.

Frigyes

Frigyes is opnieuw beschikbaar bij Lment vanaf 15 juli

Boek hier een afspraak als je bestaande klant bent: Online Agenda

Voor een sportscreening boek hier: Inschrijvingsformulier Sportscreening

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x