Aanbod

Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk waar we op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van je klacht. Via een goede diagnose kunnen we een adequate behandeling opstarten en je de juiste adviezen geven. Onze specialismen zijn complementair en laten ons toe met behulp van een centraal dossier jouw klachten efficiƫnt aan te pakken.

Lees meer
Manuele Praktijk

Osteopathie

Een holistische benadering van je klachten | blessurepreventie | prestatieverbetering

Lees meer
Manuele Praktijk

Kinesitherapie

Manuele therapie | Handrevalidatie | Perinatale kinesitherapie

Lees meer
Manuele Praktijk

Fasciatherapie

Fasciatherapie is een holistische therapie, waarbij het volledige lichaam onderzocht en behandeld wordt op een zachte manier inwerkend op de fascia of bindweefsel.

Lees meer
Manuele Praktijk

Myofasciale Therapie - Dry needling

Myofasciale therapie is een vorm van behandelen van pijnen die hun oorzaak vinden in een verkeerd functioneren van spieren. In deze spieren ontwikkelen zich triggerpoints of pijnpunten. Om deze te behandelen worden ze aangeprikt met kleine naaldjes

Lees meer
Manuele Praktijk

Athlete Performance Coaching

Wat heb je nodig om te winnen naast veel trainen? Sukkel je al geruime tijd met een blessure? Misschien verloopt je metabolisme niet optimaal? De juiste voeding, maar ook wanneer je eet en traint zijn hier cruciaal! Hoe zit het met je slaap- waak ritme? Osteopaat Frigyes Vanden Auweele begeleidt je in dit traject.

Lees meer
Manuele Praktijk

Pro Cycling Bikefit

Bikefitting na een osteopathische screening en interventie. Voor pro-cyclisten die maar even in het land zijn is dit een perfecte combinatie die tijdwinst oplevert. Specifiek advies wordt meegegeven. Een optimale biomechanische positie garandeert krachttoename en blessurepreventie.

Contact

Pakenstraat 27 3001 Leuven
info@groepspraktijkvda.be
T +32 16 40 08 59


Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x